Storformatsprinter

Sammenlign pris og kvalitet på Printere. Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Gode tilbud på storformatprinter

Leder du efter tilbud på en storformatprinter, så kan du hente professionel råd og vejledning hos Ekspertvalg.dk. Hos Ekspertvalg.dk har vi nemlig gjort det både nemt og hurtigt for dig. Vi har specialiseret os i at indhente de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Når du derfor står og skal investere i en ny storformatprinter, indhenter vi tilbud fra forskellige leverandører der passer lige netop til dit behov, således at du kan være sikker på at gøre den bedste handel. Da alle tilbud er indhentet med afsæt i dit unikke behov, sparer du desuden en masse tid på selv at skulle researche.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en storformatprinter, så udfyld kontaktformularen til højre på siden. Når du udfylder kontaktformularen bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere snarest muligt, og modtager op til 4 forskellige tilbud - helt gratis.

Hvilket behov dækker en storformatprinter?

Printeren har alle dage været et vigtigt arbejdsredskab på de fleste kontorer, og er det i høj grad stadig. Der er dog visse opgaver, som den almindelige A4 printer ikke kan håndtere, hvorfor det er nødvendigt at opgradere til en lidt mere avanceret model. Det avancerede ved en storformatprinter er, at den, på grund af sine mål, kan printe dokumenter i stort format. Det kan eksempelvis være butiksskilte, plakater, wallstickers eller andet grafisk materiale. En storformatprinter er derfor også avanceret på den måde, at den ofte leverer en højere visuelt kvalitet hvilket tydeligt ses i resultaterne af de udprintede dokumenter.

Fordelen ved en storformatprinter

Udover at en storformatprinter har den åbenlyse fordel at kunne udskrive dokumenter i eksempelvis A3, så kan printeren også anvendes til håndtering af almindeligt A4 print. Desuden kan maskinen oftest også scanne og faxe. Du kan derved udnytte maskinens multifunktionalitet til at øge produktiviteten i virksomheden. Ved køb af en storformatprinter, får du nemlig en maskine, der kan håndtere de fleste opgaver. Desuden kan en storformatprinter i de fleste tilfælde både udskrive i farve, sort/hvid samt efterbehandle de ud printede dokumenter i forhold til beskæring, falsning og hæftning. Endvidere er det værd at bemærke at de fleste storformatprintere kan kobles på det trådløse WIFI, og dermed bruges af mange ansatte på en gang.

Hvad koster en storformatprinter?

Prisen på en storformatprinter afhænger i høj grad af printerens funktionsniveau. Det er derfor vigtigt, at man som noget af det første gør sig klart, hvad ens præcise behov er. Hvad skal printeren altså kunne, og hvor høj kvalitet skal printeren levere. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen, men for at undgå at betale for meget for sin storformatprinter, så er det helt afgørende at man kender sit behov, så man ikke ender med at købe en printer, der har funktioner, som rækker langt ud over ens egentlige behov. Et eksempel på sådanne funktioner kunne være dobbeltsideprint, høj udskrifthastighed samt papirkapacitet, indbygget WIFI, mediestørrelse, opløsning, injektteknologi, RAM og medietype. Jo mere avanceret din storformatprinter skal være, jo højere en pris kommer du til at betale.

Ekspertvalg.dk hjælper dig gerne med at afgrænse, indsnævre og beskrive dit behov, hvis du finder det vanskeligt at gøre alene. Det er kun en fordel for dig, da vi på den måde kan skræddersy de indhentede tilbud præcis til dig og din virksomheds situation. 

Hvordan finansierer du en storformatprinter?

Det er muligt både at købe, leje og lease en storformat printer. Da udgiften til en storformatprinter kan være høj, er der mange, der vælger enten at leje eller lease. Ved en leasing/lejeaftale betaler du et mindre beløb hver måned, og slipper derfor for en stor engangsudgift. Desuden følger der ofte en god serviceaftale med, så skulle du have problemer med printeren, så skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, hvilket kan være en stor lettelse. Endvidere har du ved en leasing aftale ofte mulighed for at overtage maskinen, når leasing perioden udløber, såfremt du skulle være interesseret i dette.

Leasing eller leje egner sig desuden især i tilfælde hvor behovet er midlertidigt, eller hvor man er interesseret i at afsøge feltet af printere indtil man finder netop den, der lever bedst op til ens krav og forventninger.

Du kan selvfølgelig også købe maskinen. Selvom engangsudgiften måske er stor, så får du ofte den bedste pris, når du køber, fremfor at dele udgiften ud over en længere periode.

Vil du vide mere om storformatprintere, eller ønsker du at indhente tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Husk desuden, at vores tilbud er fuldstændigt uforpligtende, du binder dig derfor ikke til noget ved at indhente tilbud.

LÆS OGSÅ: Leasing af kopimaskiner