Sort/Hvid Kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Information om sort/hvid kopimaskine

Selvom en sort/hvid kopimaskine er den mest almindelige type af sin slags, så er der stadig stor variation modellerne i mellem. Netop derfor kan det være svært at finde lige præcis den kopimaskine, der matcher ens behov bedst.

Hos Ekspertvalg.dk kan du dog hente hjælp, hvis du er på udkig efter en ny sort/hvid kopimaskine. Med udgangspunkt i dit konkrete behov, indhenter vi tilbud på kopimaskiner fra forskellige leverandører. Derved sparer du ikke bare tid og penge, men du er også helt sikker på, at få den absolut bedste aftale på en sort/hvid kopimaskine. Desuden modtager du hurtig konkrete tilbud fra forhandlerne, kort efter du har kontaktet os. Du behøves derfor ikke at stresse, hvis din forespørgsel haster. Udfyld blot kontaktformularen, og så hører du fra os i løbet af kort tid.

Hvad koster en sort/hvid kopimaskine?

Selvom en sort/hvid kopimaskine oftest er en del billigere end farve kopimaskinerne, så svinger priserne stadig en del de sort/hvide kopimaskiner i mellem. Det skyldes at prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Nedenfor giver vi dig et overblik over de forskellige funktioner, der i særlig grad har betydning for prisen.

CMP

For det første afhænger prisen af hvor høj en CPM man ønsker, at maskinen har. CPM er et udtryk for forkortelsen for antal kopier i minuttet. En hovedregel siger derfor, jo højere CPM, jo dyrere maskine. De fleste maskiner svinger mellem 30 og 150 CPM, og dermed henholdsvis et print hver andet sekund og fem print hver andet sekund. Ens konkrete behov bestemmer dermed hvor høj en CMP man har brug for.

Dokumentfører

En anden faktor der har indflydelse på prisen, er hvorvidt maskinen har dokumentfremfører eller ej. En dokumentfremfører er en funktion, der letter arbejdet for dig, hvis du eksempelvis skal kopiere en lang rapport eller undersøgelse. I stedet for at skulle lægge hver papir i maskinen, gør maskinen det for dig, så du kan bruge din tid på andre ting. Vil du have en maskine, der er ressourcebesparende, så skal du derfor vælge en med dokumentfremfører.

Papirkapacitet

En tredje faktor der har indflydelse på prisen, er papirkapaciteten. Papirkapaciteten siger noget om, hvor mange papirkassetter kopimaskinen har. Jo mere i printer, jo større behov for mange papirkassetter. 

Pris på toner og blækpatron

En fjerde faktor, som indirekte får indflydelse på kopimaskinens pris, er prisen på toner og blæk. Selvom kopimaskinen alene kan have en fornuftig pris, så er det vigtigt at have in mente at det kan blive en dyr fornøjelse af fyld toner og blækpatron op, når du løber tør.

Hvilke mærker kan jeg vælge imellem?

Der er flere forskellige mærker, der udbyder løsninger til en sort/hvid kopimaskine. Her får du en lister over dem:

  • Brother
  • HP
  • Canon
  • Epson
  • Ricoh
  • Sharp
  • Toshiba

Er du interesseret i at vide mere om sort/hvide kopimaskiner, eller hvad der bedst kan betale sig, - køb, leje, eller leasing af kopimaskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning til lige præcis det behov.