Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Printer til virksomhed

Gør en god handel, når du skal investere i en printer til virksomhed

Er du på udkig efter en printer til virksomhed og vil du spare en masse tid på krævende research, så kan Kopimaskinepriser.dk hjælpe dig med at gøre en rigtig god handle. Hos Kopimaskinepriser.dk tilbyder vi dig nemlig en unik service af prissammenligninger af forskellige leverandører af printer til virksomhed.

Processen er både hurtig og enkel, og det eneste du skal gøre er, at fortælle os hvad dit behov er, således at vi kan indhente de tilbud der er skræddersyet præcist til dig og din situation. Vores service er selvfølgelig gratis, og selvom du modtager op til 4 forskellige tilbud på printer til virksomhed, så er alle tilbud fuldstændigt uforpligtende.

Skal vi hjælpe dig, så udfyld kontaktformularen til højre. Så bliver du kontaktet af en af vores medarbejdere inden for kort tid.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Forskellige løsninger af printer til virksomhed

Der findes et utal af løsninger på printer til virksomheder. Det kan derfor være mere end almindeligt svært at navigere rundt på markedet. Dine behov afgør om den rette løsning er en stor industri printer med mange funktioner eller en lille kontorprinter. Her får du dog et overblik over hvilke forskellige muligheder du har, når du søger en ny printer til virksomhed.

Sort/hvid printer

Blandt de sort/hvide printere, er der stor variation i forhold til om man vælger en blæk eller laserprinter. Laserprintet giver den bedste kvalitet. Laserprinteren er dyrere end blækprinteren, men i længden bliver printet billigere med laser.

Farveprinter

Som ved sort/hvid printeren er det også gældende at laser giver et bedre resultat end blæk. Desuden er printhastigheden lavere ved blæk.

3D printer

En 3D printer kan skabe modeller, prototyper og lignende fra bunden, og revolutionerer dermed måden at tænke print på. Det er især fagfolk der arbejder med design og arkitektur der har fordel af en 3D printer.

A3 printer

En A3 printer er ideelt hvis du har brug for at printe i formater, der er større end almindelig A4. Det kan være plakater, butiksskilte eller andet grafisk materialer. 

Der er altså forskellige printere til forskellige behov, men printerne varierer også meget indenfor hver deres kategori. Det betyder, at der kan være stor forskel på eksempelvis almindelige sort/hvid printere, fordi der er stort forskel på den enkelte printers funktionsniveau, hvilket både har indflydelse på kvalitet og dermed også prisen. Eksempler på funktioner der har indflydelse på prisen kan være printerhastighed, støjniveau, blækpatroner, laser, LED, injekt, papirformat, og trådløs WIFI forbindelse.

Er du usikker på Jeres konkrete behov i forhold til en printer til virksomhed, så hjælper vi jer gerne med at definere det, så I ikke ender med en printer, der har et større funktionsniveau end I har brug for. 

Køb, leasing eller leje af printer til virksomhed

Alt efter hvilken type printer til virksomhed du er på udkig efter, kan det være en ide at lease eller leje. Især hvis printeren har en høj engangsydelse, hvis dit behov kun er midlertidigt eller hvis du er meget usikker på, hvordan dit fremtidige behov former sig. I sådanne tilfælde er leasing af kopimaskine og leje helt ideelle løsninger fordi du både har mulighed for at opsige aftalen og bytte dig til en anden printer, som i højere grad lever op til dine forventninger og krav.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut