Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Printer til erhverv

Sådan får du den bedste pris på en printer til erhverv

Kopimaskinepriser.dk tilbyder dig en unik sammenligningsservice, når du skal investere i en ny printer til erhverv. Med afsæt i dit konkrete behov, indhefter vi tilbud fra forskellige leverandører, og det er både gratis og uforpligtende. Du modtager op til fire forskellige tilbud på en printer til erhverv, og det står dig helt frit om du vil gøre brug af dem eller ej.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvilken type printer skal du vælge?

I en travl virksomhed er det essentielt at have en printer, der er med til at effektivisere arbejdsprocesserne. Derfor er det ofte af central betydning, at printeren har en hvis kapacitet, således at den kan håndtere mange prints i løbet af en dag. Det handler derfor ikke bare om kapacitet men også kvalitet. Det er vigtigt at du får defineret dine behov. Måske har du brug for en stor industri printer med mange funktioner eller en mindre kontorprinter.

Der er nemlig stor variation printerne imellem. Variationen kommer til udtryk i printernes funktionsniveau, der henviser til de parametre man måler printerne ud fra. Det er blandt andet forhold som følgende:

  • Blæk
  • Laser
  • Støjniveau
  • Printhastighed
  • Kapacitet
  • WIFI
  • Papirformat
  • Bakkekapacitet

Forskellige typer af printere til erhverv:

Der findes ikke bare en type printer til erhverv, men mange forskellige. Her får du derfor et hurtigt overblik over de forskelige maskiner:

Sort/hvid printer

Selvom sort/hvid printeren er den mest simple printer, er der stor variation indenfor kategorien i forhold til ovennævnte faktorer

Farveprinter

Ligesom sort/hvid printeren er der forskel farveprinterene imellem da nogen eksempelvis bruger blæk og andre laser, og støjniveauet hos nogen er højre end andre

Multifunktionsprinter

Multifunktionsprinteren er et ideelt arbejdsredskab da printeren kan håndtere de fleste opgaver på kontoret. Ud over farve print og sort/hvid, kan maskinen også scanne, faxe og kopiere.

Storformatsprinter

Storformatprinteren henvender sig til virksomheder med særlige behov for print i størrelser der rækker ud over det almindelige A4 format. Det er eksempelvis A3 kopimaskinen – der egner sig til både plakater, brochurer og eksempelvis prisskilte eller andet grafisk materiale.

3D printer

3D printeren er en helt særlig type printer, der kan bygge design, modeller og prototyper op fra bunden. Det er derfor et helt særligt segment, 3D printeren er rettet imod.

Hvad er prisen på en printer til erhverv?

Prisen på en printer til erhverv afhænger både af funktionsniveauet og typen af printer.

Eksempelvis vil en multifunktionsprinter være væsentligt dyrere end en almindelige sort/hvid printer, på sammen måde som 3D printeren og storformat printeren vil ligge i et særligt prisleje. Som hovedreglen kan man sige, at en printer bliver billigere jo lavere funktionsniveauet er. 

For at få det bedste tilbud, er det derfor vigtigt, at man har afgrænset sit behov og afstemt sine forventninger før man investerer i en printer, således at man ikke ender mener en printer der enten kan for meget eller for lidt i forhold til ens konkrete behov.

Vil du vide mere om printere til erhverv, eller er du interesseret i at vi indhenter tilbud til dig, så udfyld kontaktformularen her på siden, og du vil blive ringet op af en af vores medarbejdere i løbet af kort tid.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut