Kopimaskine tilbud

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Sådan får du det bedste kopimaskine tilbud.

Hos Ekspertvalg.dk har vi specialiseret os i, at hjælpe kunder med at opnå de absolut bedste kopimaskine tilbud. Det betyder, at vi indhenter kopimaskine tilbud fra flere forskellige leverandører, således at du kan være sikker på, at du få den bedste pris, på lige netop den type af maskine, som du er på udkig efter. Desuden hjælper vi dig gerne med at definere dit præcise behov, således at de tilbud vi indhenter er skræddersyet til lige netop dig. Derved sikrer du dig, at du ikke kommer til at betalen en unødvendig høj pris for en kopimaskine, der har funktioner, som rækker ud over dit behov. 

Det er dyrt at købe billigt

Der findes mange forskellige kvaliteter af kopimaskiner og selvom der selvfølgelig findes kopimaskiner, som både er gode og billige, så vil mange alligevel, til en hvis grad, kunne nikke genkende til ordsproget – ”det er dyrt at købe billige”. Når man går på kompromis med kvaliteten, så betyder det ikke bare at man ofte får en maskine, der har et væsentligt lavere funktionsniveau, men det betyder også, at man kan være uheldig at skulle bruge mange penge på vedligeholdelse. Når man er på udkig efter et godt kopimaskine tilbud, skal man derfor altid huske også at have kvaliteten for øje. 

Kopimaskiners funktionsniveau

Når man taler om en kopimaskines funktionsniveau henviser man til en række kvalitetsaspekter. De fleste moderne kopimaskiner, kan nemlig meget mere end bare at kopiere. De kan blandt andet både efterbehandle de ud-printede dokumenter, scanne, og faxe. Før vi kan indhente kopimaskine tilbud til dig, er det derfor essentielt at du gør dig konkrete overvejelser omkring dit behov, og krav til forskellige funktioner. Herunder giver vi dig et eksempel på forskellige funktioner, som du bør forhold dig til.

  • CPM – også kaldet kopier pr. minut. Jo hurtigere maskinen skal være jo højere CMP skal man altså vælge.
  • Papirkassetter – du skal tage stilling til, hvor mange papirkassetter maskinen skal have. Kopierer man meget, skal man sørge for at have et større antal af papirkassetter.
  • Skal kopimaskinen kunne kobles på virksomhedes trådløse netværk, så flere forskellige medarbejdere kan bruge samme maskine fra deres arbejdsplads?
  • Brugervenlighed – nogle kopimaskiner kan synes komplicerede at anvende, hvis man ikke er teknisk anlagt. Vil du sikre dig at alle ansatte, uden problemer, kan benytte kopimaskinen så skal du derfor vægte en brugervenlig og simpel grænseflade højt.

Typer af kopimaskiner

Der findes mange forskellige typer af kopimaskiner, hvorfor det kan være meget svært at navigere rundt på markedet, når man søger kopimaskine tilbud. Herunder får du dog en liste over de forskellige typer:

  • 3D kopimaskine
  • Sort/hvid kopimaskine
  • Farve kopimaskine
  • A3 kopimaskine

Lige som med alt andet, så er det dit behov, der bestemmer, hvilken kopimaskine du skal have. Er du dog i tvivl om dit konkrete behov, så hjælper vi dig hellere end gerne med at indsnævre og afgrænse behovet, således at du sikker på, at få det absolut bedste kopimaskine tilbud, skræddersyet til netop dig og din situation.