Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Kontorprinter

Sådan får du det bedste tilbud på en kontorprinter

Leder du efter gode tilbud på en kontorprinter, så kan du hente professionel hjælp og rådgivning hos Kopimaskinepriser.dk. Som specialiseret sammenligningsaktør kan vi nemlig sikre dig nogen af markedets mest konkurrencedygtige priser, da vi indhenter tilbud fra flere forskellige leverandører. For det første betyder det, at du sparer tid ved at slippe for selv at lave en masse tidskrævene research, og for det andet betyder det, at du sparer penge, fordi du får tilbud fra flere forskellige leverandører, og dermed kan vælge det bedste tilbud.

Det er endvidere værd at bemærke at vores service er 100% gratis, og at alle tilbud er uforpligtende. Er du interesseret i at blive kontaktet med et godt tilbud på en kontorprinter, så udfyld kontaktformularen her på siden, så hører du fra os.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Hvilken type kontorprinter har du brug for?

Der er stor variation indenfor typen af kontorprintere, og der findes derfor en kontorprint til hvert et behov. Når man skal købe en kontorprinter, er det nemlig centralt at man er helt klar over hvad ens behov er, således at man ikke ender med en kontorprinter, hvis funktionsniveau enten er mangelfuldt eller overflødigt. Begge situationer er beklagelige. 

Har man en kontorprinter med et for højt funktionsniveau betyder det, at printeren kan mere end man har brug for, og man har derved betalt en højere pris end hvad der var nødvendigt.

Det bedste køb handler derfor ikke om hvor mange penge du kan spare på en given kontorprinter, men om printeren kan det, du skal bruge den til. Er du i tvivl om præcist hvilket funktionsniveau din nye kontorprinter skal have, så hjælper Kopimaskinepriser.dk dig hellere end gerne med at definere dit behov.

Har du mere behov for mere avanceret print og funktioner, kan det være at det er en større printer til erhverv du søger. Disse er i reglen noget dyrere og derfor er der mange der enten leaser kopimaskine eller optager et lån til erhverv.

Typer af kontorprintere

Her får du en liste over de mest almindelige typer af kontorprintere.

  • Sort/hvid printer
  • Farveprinter
  • A3 printer
  • 3D printer

Sort/hvid printeren er den mest almindelige af sin slags, og opfylder ofte kun et meget simpelt behov. Hvis det er en sort/hvid printer du er på udkig efter skal du dog alligevel overveje dens funktionsniveau. For eksempel kan du vælge mellem om den skal være med blækpatron eller laser. Laseren giver et bedre resultat, men så bliver prisen på maskinen også ofte dyrere. Omvendt bliver printet billigere på den lange bane med laser.

Farveprinteren kan lidt mere end sort/hvid printeren, og det er på sammen måske også funktioner som blæk eller laser du bør overveje. Desuden kan funktionsniveauet til begge af disse printere også omfatte forhold som printhastighed, støjniveau og kapacitet.

A3 printeren er en lidt mere avanceret printer, der giver brugeren mulighed for at lave prints i storformat, eller eksempelvis pjecer og lignende.

3D printeren er klar den mest avancerede af alle printere. Den revolutionerer måden at tænke print på, da den giver mulighed for at opbygge modeller eller prototyper helt fra bunden.

Er du interesseret i at vide mere om forskellen på de forskellige printere, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen til højre på siden.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut