Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Industri printer

Indhentning af tilbud på industri printer

Hos Kopimaskinepriser.dk får du en unik sammenligningsservice, som gør, at du altid får det absolut bedste tilbud. Vi indhenter nemlig tilbud fra forskellige leverandører. Står du derfor og skal investere i en ny industri printer, så kan du med fordel lade Kopimaskinepriser.dk guide dig gennem processen. Vi sikrer dig tilbud som er skræddersyet til dig og din virksomhed.

Det eneste du skal gøre er, at beskrive hvilket behov din industri printer skal opfylde, således at vi med sikkerhed kan sørge for at indhente tilbud, der præcist matcher din søgning. Du får op til 4 forskellige tilbud, og så er det bare op til dig at vælge netop det tilbud, der tiltaler dig mest. Bemærk desuden at vores service er 100% gratis, og du på ingen måde er forpligtet til at tage imod nogen af tilbuddene.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

Forskellige typer af industri printer:

Der findes flere forskellige typer af industri printere. Hvilken du skal vælge, afhænger suverænt af dit behov. Fælles for alle industriprintere er dog, at de grundet deres funktionsniveau, er særligt egnede i virksomhedsøjemed. Det betyder blandt andet at de har høj kapacitet, således at de kan håndtere en større mængde af ud-prints end almindelige printere, og at kvaliteten af printet er meget højt.

Desuden har de fleste industri printere den funktion, at de er digitale og dermed kan koble sig på virksomhedens trådløse netværksforbindelse, og dermed være tilgængelig for mange forskellige medarbejdere på samme tid.

Oversigt over industri printere

Betegnelsen ”industri printer” dække over flere forskellige typer af printere. Nedenfor får du derfor et mere indgående overblik over de konkrete typer af maskiner: 

  • Multifunktionsprintere
  • A3 printere
  • 3D printere

En multifunktionsprinter er en printer, der udover almindeligt print kan håndtere opgaver som kopiering, scanning og fax.

En A3 printer er en storformatsprinter der henvender sig til virksomheder, der arbejder med grafisk produktion og materiale. A3 printeren er derfor ideel hvis man har brug for at printe kataloger, labels eller butikskilte.

3D printeren er rettet mod virksomheder der især arbejder med designs, arkitektur, prototyper, modeller og lignende. En 3D printer kan nemlig opbygge objekter fra bunden.

For nogle virksomheder kan det være nok med en mindre printer til virksomhed eller kontorprinter.

Leje, leasing eller køb?

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan finansiere en industri printer. Igen er det dit behov, der er med til at bestemme hvilken type af finansiering, der er den rette for dig og din virksomhed. Leje eller leasing er for eksempel fordelagtige løsninger hvis behovet kun er midlertidigt, hvis du er i tvivl om hvilken printer, der lever bedst op til dine krav og forventninger, eller hvis du blot vil dele udgiften til en industri printer ud over en længere periode. Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger. Men du er selvfølgelig mere end velkommen til at bruge os til at søge råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til de enkelte løsninger. 

Er du interesseret i at modtage konkrete tilbud og løsninger i forhold til dit behov for en industri printer, så udfyld kontaktformularen til højre på siden, og så hører du fra os hurtigst muligt.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut