Farve kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Info om købe, leje eller leasing af farve kopimaskine

Ekspertvalg.dk har specialiseret sig i, at hjælpe kunder med at få de absolut bedste løsninger, når de er på udkig efter en ny farve kopimaskine. I stedet for at du bruger masser af tid på research og kontakt til leverandører, så klarer Ekspertvalg.dk hele processen for dig på professionel vis. På den måde sparer du både tid og penge, og samtidigt er du sikker på, at du får det bedste tilbud på en farve kopimaskine, der passer lige præcis til dit unikke behov. Skal vi hjælpe dig? Så udfyld kontaktformularen til venstre, og så høre du fra os inde længe.

Værd at vide om farve kopimaskiner

Der er næsten lige så stor forskel på farve kopimaskiner, som der er på virksomheder. Sagt med andre ord, så bestemmer dit behov typen af kopimaskine. For at du får den maskine der matcher din virksomhed bedst, er det derfor essentielt først og fremmest at være helt skarp på ens behov. Er man ikke det, kan man let komme til at havne i en situation, hvor man enten får en farve kopimaskine der kan for lidt, eller for meget i forhold til ens behov. Ingen af disse situationer er optimale. Du gør derfor klogt i at være meget eksplicit omkring behovet, før vi indhenter tilbud til dig.

Køb, leje eller leasing?

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan finansiere en farve kopimaskine.

Du kan enten vælge at købe den, leje den eller lease den. Som udgangspunkt vil man sige, at køb er den billigste måde at finansiere en farve kopimaskine, da du ved at lægge et engangsbeløb sparer penge i forhold til leje og leasing, hvor du deler udgiften ud over en længere periode, hvilke resulterer i at du på den lange bane ofte ender med at betale en højere pris. Men selvom køb er den billigste måde at få en ny farve kopimaskine på, så er det ikke det samme som den bedste måde. Der er nemlig også ulemper ved køb i forhold til leasing og leje.

Når man køber, så er man også selv ansvarlig for udgiften til eventuelle reparationer. Det slipper man ofte for ved leje og leasing, da der her gerne følger en rigtig gode serviceaftale med. Derved slipper man for uforudsete udgifter. Desuden er leje og leasing særligt velegnet hvis man kun, for en begrænset periode, har behov for en farve kopimaskine. I sådanne tilfælde ville det være alt for dyrt at investere i en maskine.

Desuden kan leasing og leje være ideelle løsninger, hvis man er usikker på ens behov, da man har mulighed for at bytte sig til en anden farve kopimaskine undervejs, hvis der skulle opstå nye behov, der eksempelvis kræver en maskine med et højere funktionsniveau, end den man har lejet eller leaset som udgangspunkt. Dermed er der fordele og ulemper ved både køb, leje og leasing af kopimaskiner. Er du i tvivl om hvilken finansieringsform der passer bedst til jer, så udfyld kontaktformularen til højre på siden, og vi kontakter dig inden længe.