Kundeservice

+45 3841 0300

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

1. FORTROLIGHEDSPOLITIK & BRUGSBETINGELSER

Om denne politik

AWM Network ApS ("vi", "os", "vores") er forpligtet til at respektere og beskytte dine personlige oplysninger og privatlivets fred. Vi behandler de personlige oplysninger, du giver os, eller som vi indsamler fra dig via vores hjemmeside som er www.kopimaskinepriser.dk ("vores hjemmeside") med største omhu.

Denne fortrolighedspolitik (sammen med vores Cookies-politik nedenfor) fastlægger grundlaget for alle de personlige oplysninger, du giver os eller som vi indsamler fra dig, der vil blive brugt af os.Læs venligst denne fortrolighedspolitik (sammen med vores Cookies-politik nedenfor), og vores Brugsbetingelser omhyggeligt, før du bruger vores hjemmeside eller får adgang til oplysninger eller tjenester på vores hjemmeside.

Ved at åbne eller bruge vores hjemmeside vil det blive antaget, at du har accepteret vilkårene i denne fortrolighedspolitik (sammen med vores Cookies-politik nedenfor) og vores Brugsbetingelser. Hvis du ikke kan accepterer disse vilkår, skal du ikke bruge vores hjemmeside.

1.2 Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
AWM Network ApS
CVR 35805702
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
Email: info@ekspertvalg.dk

1.3 Oplysninger vi indsamler, og hvordan vi indsamler

Når du anmoder om prissammenligninger, tilbud eller yderligere oplysninger om produkter eller tjenester, der vises på vores hjemmeside, ved at udfylde og indsende vores online-formular, vil du give os følgende personlige og andre oplysninger: Dit fornavn, efternavn, jobtitel , firmanavn, e-mail-adresse, postadresse, postnummer og / eller telefonnummer. Vi vil holde en optegnelse over disse oplysninger.

Vores online-formularer kan kræve andre oplysninger til at hjælpe os med at forstå dine krav og finde egnede leverandører til dig.
Fra tid til anden kan vi ændre vores online-formularer og de personlige og andre oplysninger, som vi har brug for.
Det er også muligt, at vi indsamler og registrerer dine personlige oplysninger, hvis du:

  • Udfylder og indsender andre formularer på vores hjemmeside.
  • Kontakter os, eller vi kontakter dig via e-mail, telefon eller per post uanset årsagen.
  • Skriver kommentarer, uploader materiale eller andet indhold på vores hjemmeside.
  • Deltager i kampagner eller konkurrencer på vores hjemmeside.
  • Udfylder spørgeskemaer eller afstemninger på vores hjemmeside, eller som vi sender til dig.

Vi kan overvåge og / eller optage telefonsamtaler med henblik på kvalitetskontrol og uddannelse af personale.

Hver gang, du besøger vores hjemmeside, er det muligt, at vi indsamler og registrerer oplysninger om dit besøg, herunder (eksempelvis): din IP-adresse, dit operative system og browsertype, de sider og ressourcer, som du har haft adgang til og andre tekniske oplysninger. Vi indsamler og registrerer disse oplysninger automatisk via vores brug af cookies og lignende teknologier, der forklares nedenfor.

Overførsel af oplysninger via internettet er desværre ikke helt sikkert. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere for sikkerheden af dine oplysninger, der sendes til vores hjemmeside; enhver overførsel er på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vi bruge strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

1.4 Cookies og lignende teknologier

Vores hjemmeside bruger cookies til at adskille dig fra andre brugere af vores hjemmeside. Dette hjælper os til at give dig en god oplevelse, når du kigger på vores websted, og giver os også mulighed for at forbedre vores hjemmeside. Læs venligst vores cookies-politik nedenfor.

Brug af personoplysninger

Når du anmoder om prissammenligninger, tilbud eller yderligere oplysninger om produkter eller tjenester, der vises på vores hjemmeside ("oplysninger") via vores online-formular eller på anden måde, kan vi:

  • Kontakte dig via telefon, sms, e-mail eller per brev med oplysninger;
  • Kontakte dig via telefon, sms, e-mail eller per post for at bekræfte eller verificere dine kontaktoplysninger eller oplysninger om din anmodning; og / eller videregive dine personlige oplysninger og oplysninger om din anmodning til udvalgte leverandører af de produkter eller tjenester, som du har anmodet om oplysninger om, og disse kan kontakte dig direkte via telefon, sms, e-mail eller per post.

Vi kan også bruge dine personlige og andre oplysninger på følgende måder:

  • Til at kontakte dig telefonisk, via sms, e-mail eller brev for at spørge om dine oplevelser med de udvalgte leverandører og bede dig om feedback. Dette kan eksempelvis være i form af spørgeskema.
  • Til at kontakte dig via telefon, sms, e-mail eller brev med oplysninger om andre produkter og tjenester (vores og tredjeparters), som vi tror, du kan være interesseret i.
  • Til at videregive dine personlige oplysninger til udvalgte leverandører af de produkter eller tjenester, som vi tror, du kan være interesseret i, som kan kontakte dig direkte via telefon, sms, e-mail eller post.
  • Hvis du giver dit samtykke til det; til at videregive dine kontaktoplysninger, herunder din e-mail-adresse, til organisationer, der har en relation til dig, så de kan opdatere deres registre.
  • Til at lette kommunikationen mellem dig og vores kunder (dvs. leverandører af produkter og tjenester, der vises på vores hjemmeside).
  • Til at leve op til vores forpligtelser i henhold til en hvilken som helst kontrakt der er indgået mellem dig og os.
  • Til at give dig adgang til og bruge vores hjemmeside og tjenester.
  • Til at sikre, at indholdet på vores hjemmeside præsenteres på den mest effektive måde for dig og på din computer og for at forbedre vores hjemmeside.
  • Til at underrette dig om ændringer på vores hjemmeside eller tjenester.

Vi kan også bruge og give vores kunder anonymiserede indsamlede oplysninger om brugere af vores hjemmeside.

1.5 Videregivelse og/eller deling af dine oplysninger

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til et hvilket som helst medlem af vores virksomhedsgruppe, dvs. vores datterselskaber, vores holdingselskab og dets datterselskaber.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter:

  • I tilfælde af, at vi sælger eller køber en virksomhed, aktiver eller aktier, hvor vi hermed kan videregive dine personlige oplysninger til den potentielle sælger eller køber af virksomheden, aktiverne eller aktierne.
  • Hvis vi, eller størstedelen af vores aktiver, bliver erhvervet af en tredjepart, hvormed personlige oplysninger, som er i vores besiddelse om brugere af vores hjemmeside, herunder dig, vil være én af de overdragne aktiver.
  • Hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personlige oplysninger for at kunne overholde en juridisk forpligtelse; eller for at gennemtvinge eller anvende vores Brugsbetingelser og andre aftaler; eller for at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, eller rettighederne, ejendommen eller sikkerheden for brugere af vores hjemmeside, for kunder, leverandører eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel og reduktion af kreditrisiko.

1.6 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1

1.7 Ændringer i vores fortrolighedspolitik

Fra tid til anden kan vi foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik.
Eventuelle ændringer, som vi foretager i denne fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side. Vi anbefaler, at du besøger denne side fra tid til anden for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer i denne fortrolighedspolitik.

1.8 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos den databeskyttelsesansvarlige, AWM Network ApS, Høffdingsvej 34, 2500 Valby, Danmark eller til den databeskyttelsesansvarlige i info@ekspertvalg.dk.. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2. COOKIES-POLICY

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google Displaynetværk
  • Open AdExchange
  • Facebook

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

 

Sidst opdateret: 26. februar 2016