Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Brugt kopimaskine

Information om køb af brugt kopimaskine

Er du på udkig efter en brugt kopimaskine, så kan Kopimaskinepriser.dk hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, der passer til netop dit unikke behov. I stedet for selv at lave tidskrævende research, så gør du klogt i at få professionel hjælp til indhentning af tilbud med det samme.

Når du handler kopimaskine, skal du se dig for - det er vigtigt, at du købe en maskine, du kan have i mange år. Netop derfor kan det være en fordel at købe en brugt maskine gennem en autoriseret forhandler frem for en privatperson, da du er sikret gennem købeloven.

Læs med herunder og find ud af, hvilken type brugt kopimaskine der matcher din virksomheds behov.

Vælger du en brugt maskine, bør du vide, at:
  • levetiden er kortere.
  • der er flere reparationer.
  • de bruger ofte mere strøm.
  • miljøvenligheden kan være dårligere.

Fordele ved køb af brugt kopimaskine

Mange virksomheder lader sig ofte hurtigt afskrække af brugte varer og det er i og for sig forståeligt nok, da brugte varer ikke har samme levetid som nye varer. Der kan dog være flere fordele ved at købe en brugt kopimaskine.

Den eneste forskel på en brugt kopimaskine og en ny er, at den nye ofte har en nyere teknologi, da udviklingen på området aldrig står stille. Du får derved ikke den nyeste teknologi, når du vælger en brugt løsning

Men når du køber en brugt kopimaskine, og dermed betaler en lavere pris, får du mere økonomisk råderum i forhold til en fremtidig udskiftning af maskinen, såfremt dine behov og ønsker skulle ændre sig. I sådan et tilfælde ville der være langt større økonomiske konsekvenser i at have investeret i en helt ny kopimaskine. Er du derfor i tvivl om hvordan dit behov ser ud i fremtiden, så er det bestemt en god ide at investere i en brugt kopimaskine.

Er økonomien afgørende?

Det er i mange tilfælde billigere at leje en ny maskine end at købe en brugt. Du kan se nærmere på leasing eller leje, hvis du ønsker en helt ny maskine til en lav pris. Fordelen ved dette er, at du ikke skal bekymre dig om forældet teknologi og reparationer.

Hvad skal du være opmærksom op, når du investerer i en brugt kopimaskine?

Når du køber en ny vare følger der som regel fabriksgaranti med, men det gør der ikke, når du køber en brugt kopimaskine, hvilket du skal være opmærksom på. Der medfølger dog den garanti, som leverandøren tilbyder, hvilket kan være tilstrækkeligt.

Når du køber en brugt kopimaskine vil den ofte, grundet dens teknologi, være en smule langsommere end de nye maskiner, ligesom den ofte også vil have et større forbrug af toner og blæk. Der er dog ikke tale om store forskelle, men det er imidlertid en af de få steder, hvor de nye maskiner adskiller sig fra de gamle. 

Derudover vil en brugt maskine i nogle tilfælde være mindre miljøvenlig end en ny, f.eks. i forhold til arbejdsmiljø.

Hvordan skal du finansiere din kopimaskine?

Du kan vælge mellem både køb, leje og leasing af kopimaskiner. Leje af en brugt maskine er den dyreste løsning, men samtidigt også den sikreste i forhold til reparationer, service og vedligeholdelse. Leje af en ny maskine er til gengæld billigere. Vælger du dog at købe en brugt maskine, er det formentlig den billigste løsning. Mange virksomheder vælger desuden at skaffe kapital ved at tage et erhvervslån.

Her på Kopimaskinepriser.dk kan du hente op til 4 tilbud på kopimaskiner. På den måde sparer du både tid og penge. Du kan nemt sammenligne tilbuddene og vælge den løsning, der bedst passer din virksomhed.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut