Brugt kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Information om køb af brugt kopimaskine

Er du på udkig efter en brugt kopimaskine, så kan Ekspertvalg.dk hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning, der passer til netop dit unikke behov. I stedet for selv at lave tidskrævende research, så gør du klogt i at få professionel hjælp til indhentning af tilbud med det samme. Når du handler brugt kopimaskine, skal du se dig for - det er vigtigt, at du købe en maskine, du kan have i mange år. Netop derfor kan det være en fordel at købe en brugt maskine gennem en autoriseret forhander frem for en privatperson, da du er sikret gennem købeloven. Læs med herunder og find ud af, hvilken type brugt kopimaskine der matcher din virksomheds behov.

Fordele ved køb af brugt kopimaskine

Mange virksomheder lader sig ofte hurtigt afskrække af brugte varer og det er i og for sig forståeligt nok, da brugte varer ikke har samme levetid som nye varer. Imidlertid er der dog mange fordele ved køb af en brugt kopimaskine.

Den største og mest åbenlyse fordel ved at købe en brugt kopimaskine, frem for en helt ny, er prisen. Du betaler en betragteligt lavere pris, når du køber en brugt kopimaskine.

Selvom prisen selvfølgelig varierer meget alt efter type af kopimaskine, så kan du spare helt op til 70% ved at købe en brugt kopimaskine.

Desuden er en brugt kopimaskine ofte så god som en ny, da den er blevet total- og gennemrenoveret på både indersiden og ydersiden, før den sælges. At kalde den brugt kan derfor synes en smule misforstået, da den ofte performer lige så godt som en helt ny maskine. Man skal derfor ikke lade sig afskrække af, at maskinen er brugt.

Den eneste forskel på en brugt kopimaskine og en ny er, at den nye ofte har en nyere teknologi, da udviklingen på området aldrig står stille. Du får derved ikke den nyeste teknologi, når du vælger en brugt løsning. 

Men når du køber en brugt kopimaskine, og dermed betaler en lavere pris, får du mere økonomisk råderum i forhold til en fremtidig udskiftning af maskinen, såfremt dine behov og ønsker skulle ændre sig. I sådan et tilfælde ville der være langt større økonomiske konsekvenser i at have investeret i en helt ny kopimaskine. Er du derfor i tvivl om hvordan dit behov ser ud i fremtiden, så er det bestemt en god ide at investere i en brugt kopimaskine. 

Hvad skal man være opmærksom op, når man investerer i en brugt kopimaskine?

Når man køber en ny vare følger der som regel fabriksgaranti med, men det gør der ikke, når man eksempelvis køber en brugt kopimaskine, hvilket man skal være opmærksom på. Der medfølger dog den garanti som leverandøren tilbyder, hvilket oftest er tilstrækkeligt.

Når man køber en brugt kopimaskine vil den ofte, grundet dens teknologi, være en smule langsommere end de nye maskiner, ligesom den ofte også vil have et større forbrug af toner og blæk. Der er dog ikke tale om store forskelle, men det er imidlertid en af de få steder, hvor de nye maskiner adskiller sig fra de gamle.  

Hvordan skal du finansiere din brugte kopimaskine?

Du kan vælge mellem både køb, leje og leasing af kopimaskiner. Leje er i denne forbindelse den dyreste løsning, men samtidigt også den sikreste i forhold til reparationer, service og vedligeholdelse. Vælge du dog at købe maskinen, er det den billigste løsning.