Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Sådan indretter du et perfekt kontor i dit hjem

content

Hvis du har brug for et kontor i dit hjem, så findes der mange forskellige tips til, hvordan du med din indretning skaber et perfekt kontor.

Du får f.eks. en række gode tips til kontorindretning her.

Giv dig selv et godt skrivebord

Det er naturligvis nødvendigt med et skrivebord på dit kontor. Der er mange forskellige skriveborde, så det handler om at finde et, der passer både i størrelse og design. Hvis dit skrivebord er for småt, er der ikke plads til at arbejde, men hvis dit skrivebord bliver for stort, risikerer du at samle en hel masse rod.

Det er desuden en god idé at overveje et hæve/sænke-skrivebord, fordi det giver dig mulighed for at arbejde i flere forskellige positioner, hvilket skåner din krop.

Gå ikke ned på god belysning

Det er som regel altid bedst at sidde og arbejde i naturligt lys. Det er det, der er mest behageligt for dine øjne. Dog er det ikke altid en mulighed at arbejde i naturligt lys, hvis det f.eks. er vinter eller aften.

Derfor er du nødt til også at have god belysning på dit kontor i form af lamper. Når du vælger lamper, er det blot vigtigt, at du vælger nogle, som giver et behageligt lys.

Køb lamper og LED belysning hos Lyskilderdirekte.

Omring dig med inspirerende ting

Når du sidder på dit kontor og arbejder, bliver du mere motiveret, hvis du omringer dig selv med inspirerende og betydningsfulde ting, der giver dig god energi. Det er f.eks. forskellige nips, arvestykker, farverige plakater m.m. Det kommer helt an på, hvad der inspirerer dig.

I hvert fald får du langt mere lyst til at bruge tid på at arbejde, hvis du er blandt en masse flotte og inspirerende ting. Det giver dig ny energi og mere motivation.