Ekspertvalg.dk — Skandinaviens største B2B-markedsplads
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2022

Sådan her finder du den bedste papirleverandør

content

Selvom vi lever i en tid, hvor digitale løsninger er på fremmarch, er der stadig i høj grad brug for papir. Det er underordnet, om det er til privatbrug eller til virksomheden. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du finder den leverandør af papir, der kan opfylde samtlige af dine behov, når det kommer til at vælge den rigtige papirleverandør.

Papir er kontorets byggesten

På stort set alle kontorer i verden findes der papir. Papir har i mange år været et centralt element, når det kommer til kontorarbejde. Det er både, når det gælder interne dokumenter mellem medarbejderne og dokumenterne til kunder og interessenter. Man kommer ikke udenom papir.

Hvordan finder man den rigtige leverandør?

Når du skal finde ud af, hvilken leverandør af papir du ønsker, er det en god idé at finde ud af, hvilke behov du har. Der kan du prøve at stille dig selv nogle af følgende spørgsmål, der kan være medvirkende til at indsnævre dig søgning:

  • Hvor meget papir har/vi brug for?
  • Hvordan skal leveringen finde sted?
  • Skal der være fokus på bæredygtighed?
  • Skal det være et bestemt mærke?

Dette er blot nogle af de mange spørgsmål, som du kan bruge til at indsnævre din søgning. I en tid hvor der er utrolig meget fokus på bæredygtighed, er det naturligt, at bæredygtighed er et trækplaster, når det kommer til at vælge den rigtige leverandør af papir.

Hvordan kan en papirleverandør være bæredygtig?

En leverandør som Lyreco har eksempelvis en strategi, som tilgodeser forskellige bæredygtige elementer. Lyreco har blandt andet minimeret deres CO2-udledning med næsten 20 % siden 2010. I 2019 bestod næsten halvdelen af alle Lyrecos salg af grønne produkter, hvilket er en tydelig indikation på, at Lyreco er en af frontløberne inden for bæredygtige løsninger inden for papirbranchen.