Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Sådan finder du det bedste printer tilbud

Find ud af hvilken printer du har brug for

Når du har besluttet dig for at købe en ny printer er der nogle overvejelser du skal gøre dig inden du begynder din research efter det bedste tilbud. På den måde ved du præcis hvad du skal gå efter.

Det første du skal tage stilling til er hvilken kapacitet du har brug for. Her skal du tænke på hvor mange udskrivninger du cirka har om måneden, er det fx 1000 eller er det 10.000 sider? - Det du finder frem til skal passe til printerens anbefalede månedlige kapacitet.

Det næste du skal finde ud af er hvor høj en udskrivningshastighed du har brug for. Udskrivningshastigheden måler hvor mange sider printeren kan udskrive i minuttet. Dette er især relevant hvis du enten ofte har brug for at printe mange sider ud af gangen eller hvis du printer meget ofte.

Herefter skal du også tænke over hvilke papirstørrelser din printer skal kunne printe. Alle printere kan udskrive A4 størrelser, men har du også brug for at kunne udskrive i andre papirstørrelser, som fx i A5 eller i A3, skal du være opmærksom på dette når du er ude og finde printer    

Hvilken teknik skal din printer have?

Dine udskrivninger vil være forskellige, alt efter om du bruger en printer med laserteknik eller en med blæk.

Du skal vælge en printer med laserteknik hvis du ofte har brug for at udskrive dokumenter i sort og hvid. En laserprinter udskriver dokumenter i en rigtig flot kvalitet og deres kopier er næsten ikke til at skille fra det originale.

En blækprinter har også mange gode funktioner og er især velegnet til udskrivning i farve og udskrivninger af billeder og grafik.

Find et godt tilbud

Når du har været igennem de overordnede trin er du klar til at finde din nye printer og du ved nu hvilke kvalifikationer du skal gå efter.

For at være sikker på at du finder de bedste tilbud, er det en god idé at indhente tilbud fra flere forhandlere på en gang. Når du har indhentet dine tilbud, gerne fra mindst 4 forskellige forhandlere kan du begynde at sammenligne tilbuddene og printerne med hinanden.

Denne metode giver dig mulighed for at skabe et overblik over hvad de forskellige forhandlere kan tilbyde dig, samt hvor du får mest værdi for pengene. Dette giver dig også mulighed for at have noget grundlæggende at forhandle om.

Dette er en metode som er effektiv, men som samtidig også kan være lidt tidskrævende. Hvis du ikke selv synes du har denne tid, som det kræver kan du her på siden udfylde kontaktformularen og modtage op til 4 tilbud på en printer, som er relevant for dig. Dette tilbud er selvfølgelig gratis og 100% uforpligtende.