Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. september 2016

Printer og kopimaskine til industri

Hvad kendetegner en printer og kopimaskine til industri?

Betegnelsen industri dækker over printere og kopimaskiner som er egnet til virksomhedsbrug, dvs. det er en maskine som kan klare den drift og den mængde udskrivning, som man har brug for i en virksomhed.

En industriprinter

En industriprinter kan dække over flere typer printere. Det kan fx være en multifunktionsprinter, som har funktionerne: print, kopiering, scan og fax. Det kan samtidig også være en produktionsprinter og en grafiskprinter, som er egnet til at udskrive billeder og grafikker. Med en printer til industri kan I på kontoret nemt udskrive dokumenter med en høj kapacitet.

En industri kopimaskiner

Med en industri kopimaskine kan I nemt og hurtigt få kopieret jeres dokumenter, en kopimaskine til industri har nemlig en stor kapacitet, som passer til jeres virksomheds behov. Ligesom industri printeren, findes der også flere typer af industri kopimaskiner.

Dette kan Jeres virksomhed få ud af at bruge en industriel printer og -kopimaskine

En industriel printer og -kopimaskine kan optimere Jeres virksomheds arbejde, ved at den har en høj udskrivningshastighed og god kvalitet af udskrivninger, hvilket giver den mulighed for at arbejde hurtigere.

En industri kopimaskine eller -printer, kan foretage produktionsprint, samt mange avancerede funktioner, som kan hjælpe Jer i hverdagen. En avanceret industriprinter har fx funktioner, som gør det muligt for en virksomhed at printe labels, brochurer, postkort, kataloger mm.  

Herudover er det også muligt at udskrive papir i storformater med høj udskrivningshastighed. Har I fx behov for at udskrive plakater, kan I med en industri printer gøre det hurtigt og nemt og på helt ned til 5 sekunder.

Vælg en digital- kopimaskine eller printer til Jeres industri forbrug 

Der kan være store fordele ved at vælge en digital kopimaskine eller printer til din virksomheds dokumenthåndtering. Med en digital kopimaskine og printer vil I hurtig få flere muligheder i hverdagen og I kan gøre arbejdet nemmere for Jer.

Med en digital kopimaskine og printer til industribrug kan I få glæde af maskinens trådløse funktioner. Medarbejderne har på den måde mulighed for at udskrive direkte fra sin egen plads og egen computer. Med en trådløs kopimaskine eller printer kan den nemlig være koblet op til flere computere på samme tid.

Herudover vil en digital kopimaskine og printer også have et hukommelseskort indbygget i selve maskinen. På den måde kan I gemme kopieret og udskrevne dokumenter direkte på maskinen, som gør det nemt for medarbejderne at deles om dem. Det kan fx være I har et dokument, som I ofte bruger i virksomheden og på den måde har I nemt ved at kopiere dokumentet, uden at skulle til at finde det frem. Det er samtidig også muligt at sende fx kopieret eller scannede dokumenter direkte til en e-mail.