Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 13. september 2016

Disse fordele kan Jeres virksomhed få ved en A3 kopimaskine printer

Går I og overvejer at anskaffe Jer en A3 printer eller kopimaskine, men er i tvivl om det er nødvendigt og er usikker på hvad I får ud af det? I denne artikel kommer vi ind på hvilke fordele der er ved at have en A3 kopimaskine printer på kontoret.

En A3 kopimaskine printer

Alle kopimaskine printere kan udskrive i A4, men hvis I også har brug for en som kan rumme A3 og måske flere størrelser, så skal I være opmærksom på dette allerede når I går i gang med at finde den rigtige kopimaskiner. Udover at I skal have plads til A3 ark skal I også finde ud hvilke andre behov og funktioner I har brug for og som kopimaskinen skal have.

Der findes både printere og kopimaskiner som kan rumme A3 størrelse papir. Ved en A3 printer, kan virksomhederne udskrive i både farve og sort/hvid, hvor der også findes printere som kan printe i god kvalitet og som er egnet til at udskrive fx billeder. Med en A3 kopimaskine, kan man også udskrive i enten farve eller i sort/hvid. Her har I mulighed for at kopier tekster og billeder. Den mest populære maskine er dog multifunktionsmaskinen, som giver Jer mulighed for både at, printe, udskriv og scanne, her fås de fleste også med faxfunktion.

Hvilke fordele er der ved A3 kopimaskine printer?

En virksomhed kan få flere fordele ved at have en A3 kopimaskine og den kan være rigtig god til flere typer virksomheder. Generelt så får I altid mere når I vælger en A3 kopimaskine, dette skyldes at maskinen er størrer, er mere avanceret og har en overordnet større kapacitet. Den er fx bedre til grafiske fremstillinger og udskrivning af billeder. Dette gælder også hvis I ofte har brug for udskrivning af diagrammer og grafer, hvor I kan få det ned på en større flade, som giver et bedre resultat.

Men der findes også andre fordele ved en A3 kopimaskine. Der blev nemlig i 2010 lavet en undersøgelse for hvilken betydning et A3 print havde på virksomheder og deres kunder. Undersøgelsen viser at folk forbinder større printede materialer med mere succesfulde virksomheder og der er flere som er mere tilbøjelig til at indgå i et samarbejde med disse.

Undersøgelsen viste også et andet imponerende resultat. Folk er nemlig hurtigere til at tage vigtige beslutninger for en virksomhed, kun kort tid efter at de har set reklamemateriale, som har været i A3 format. Dette vil sige at når I skal ud og fremlægge forslag og sælge Jeres produkt, er det mere effektivt at have materialer i A3 format.

Er I en mindre virksomhed viser undersøgelsen også at A3 papirformat vil give et mere professionelt indtryk af Jeres virksomhed. Undersøgelsen viser at 13% af de mindre virksomheder virker mere professionelle, 21% mere succesrige og 12% virkede større end de egentlig var.  

Læs mere: A3 kopimaskine 

Hvor kan vi skaffe en A3 kopimaskine printer?

A3 kopimaskiner er efterhånden blevet en meget normal del af sortimentet hos kopimaskine producenterne. A3 kopimaskinerne fås i flere størrelser og hvad enten I er en stor eller lille virksomhed, vil I have mulighed at finde en, som passer til Jeres behov.

En måde hvorpå I kan finde den optimale A3 kopimaskine til Jeres virksomhed er ved at indhente tilbud fra flere forskellige forhandlere og på den måde se hvilke typer der er på markedet.

Denne metode giver Jer mulighed for at få et overblik over tilbud fra de forskellige forhandlere og I kan dermed se, hvor I får det produkt, som passer bedst til Jeres behov og hvor I samtidig får mest værdi for Jeres penge.