Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

Hvor vigtig er det at have en kopimaskine på kontoret?

Hvordan finder man ud af, om man har brug for en kopimaskine?

Hvor vigtig en kopimaskine er for en virksomhed er meget individuelt, alt efter hvilken type virksomhed man er og hvilket behov man har.

Vi er i et samfund som bliver mere og mere digitaliseret og man kan derfor godt undre sig over hvor vigtig en kopimaskine er for ens kontor, samt hvor meget fremtid der egentlig er i fysisk papir.

Hvis man er i tvivl, om man behøver en kopimaskine på ens kontor, er der et par forskellige ting man bør overveje før man beslutter sig:

  • Hvor ofte vil man få brugt en kopimaskine?

  • Hvad vil man bruge kopimaskinen til -  hvilke funktioner skal den have?

  • Har der været situationer, hvor man har oplevet at man har manglet en?

Hvad er ens virksomheds behov?

Det første man skal tænke på er, hvor ofte har man brug for at udskrive sider. Dette kan enten være udskrivninger til ens kollegaer, til kunder eller til møder, hvor det er vigtig at man har noget på papir. Samtidig kan det også være man selv har behov for at udskrive noget til eget brug. Her skal man også overveje om man har brug for at kunne udskrive på forskellige størrelse papir fx både A4 og A3, samt hvor vigtigt det er at kunne udskrive i farve eller om sort og hvid er tilstrækkeligt.

Kopimaskiner er efterhånden blevet mere og mere udviklet og er derfor blevet til multifunktionsmaskiner. Foruden at udskrive, kan maskinerne også scanne og faxe. En scanningsfunktion kan ofte blive meget nyttig for en virksomhed, da den gør det muligt for en virksomheden at scanne vigtige papirer ind og gemme disse og dele dem digitalt. Dette kan være en fordel, når man skal dele informationer fra fx møder.

Nu til dags tilbyder kopimaskinerne flere ekstrafunktioner. Her kan fx nævnes at flere og flere tilbyder trådløst netværk, hvilket gør det nemt for en virksomhed at deles om printeren og dermed mulighed for at kunne udskrive fra deres kontor/computer. Andre funktioner kan være hukommelseskort, som gør det muligt at gemme de udskrevet/scannede papir på kortet, som gør det muligt for andre medarbejdere at få adgang til det.

Hvor stor en kopimaskine har vi behov for?

Hvor stor en maskine man har behov for, er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed og kommer ofte an på hvor stor en virksomhed man er. Det man som hovedregel skal se på er, hvor stor en kapacitet maskinen har og overveje hvor meget virksomheden har brug for, ud fra dette.

Man ser på den månedlige udskrivnings kapacitet, altså hvor meget maskinen kan holde til at udskrive pr. måned. Samt hvor hurtigt udskrivningshastighed maskinen har pr. minut, hvilket vil sige hvor mange sider maskinen kan printe ud i minuttet. Her kan der på nogle maskiner være forskel på hastigheden, alt efter om man udskriver i farve eller i sort/hvid. Udover kapaciteten skal man selvfølgelig også undersøge, hvilke funktioner virksomheden ønsker.

Du kan læse mere om forskellige producenter af kopimaskiner her, samt hvilke typer maskiner de tilbyder.

Største delene af virksomheder har i dag en kopimaskine og vil opleve at de på en eller anden måde har behov for den. Hvor vigtig en kopimaskine er for din virksomhed, kan du bedst selv vurderer.

Hvis I ønsker at få vejledning til hvilken maskine der vil være aktuel for Jeres virksomhed, kan i udfylde kontaktformularen i højre side. Her vil I modtage op til fire tilbud på en kopimaskine, som vil være aktuel for Jer. Dette er et tilbud som er gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut