Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 25 maj 2021

Disse fordele følger der med en trådløs kopimaskine

Hvorfor en trådløs kopimaskine?

En trådløs kopimaskine kan give flere fordele og kan hjælpe til, i den travle hverdag i virksomheden. Grunden til dette er, at virksomheder med en trådløs maskine, kan spare tid på deres udskrivninger. Tiden sparer de ved, at slippe for at stå i kø til at udskrive eller på at sende deres udskrivninger til den eneste computer i kontoret, som er forbundet med kopimaskinen.

Den primære fordel ved en trådløs kopimaskine er, at du ikke længere skal planlægge, hvornår du vil udskrive, men at du nu har mulighed for at gøre det når det passer ind i dit arbejde. Med en trådløs kopimaskine kan hver medarbejder være koblet op til samme kopimaskine og dermed har alle mulighed for, at udskrive fra deres egen plads.

En anden fordel er, at man slipper for at have så mange ledninger på kontoret. Med en trådløs printer, kan man nemlig via trådløs internet sende sine dokumenter direkte til udskrivning.

Læs mere: Hvad er en digital kopimaskine?

Vil alle kontorer have lige store fordele af en trådløs kopimaskine?

Hvis man er mere end to personer, som har brug for at udskrive fra deres computer, vil en trådløs kopimaskine hurtig have sine fordele. Med en trådløs kopimaskine er man  fri for hele tiden at skulle forstyrre hinanden for at udskrive.

Er man et stort kontor eller afdeling, vil de fleste virksomheder opleve, at en trådløs kopimaskine, hurtigt ville kunne blive meget nyttig. Når man er flere medarbejdere som skal deles om en maskine, kan man hurtig bruge lang tid på at vente på at udskrive, hvilket kan resultere i spild arbejdstid.

Mere end bare en trådløs kopimaskine

De fleste virksomheder har ofte brug for mere end bare at kunne udskrive dokumenter. De vil også gerne have muligheden for at scanne og faxe. Her vil den trådløse kopimaskine også være en fordel for virksomheden.

Man kunne forestille sig, at der var en medarbejder som bruger maskinen til at scanne nogle dokumenter ind. Samtidig er der en anden medarbejder, som har brug for at udskrive et dokument fra sin computer. Med en trådløs kopimaskine er det muligt at gøre begge ting på samme tid, hvor man ellers ville være nødt til at vente på hinanden.  

Med en trådløs kopimaskine får I:

Nedenstående liste viser, hvilke fordele en virksomhed vil få med en trådløs kopimaskine:

  • Hver medarbejder får frihed til at udskrive når de vil

  • Undgå spildt arbejdstid på at stå og vente på at printe

  • Mulighed for at samle kontorets computere om en printer

  • Færre ledninger og rod på kontoret

  • Flere har mulighed for at bruge kopimaskinen på samme tid.