Få et godt tilbud på en ny kopimaskine
Modtag op til 4 tilbud på en kopimaskine
Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 24. januar 2019

Hvor finder jeg en billig kopimaskine?

Mange mennesker søger efter det billigste alternativ, hver gang de skal købe noget, og der er derfor også mange, som leder efter billige kopimaskiner. Kopimaskiner er nemlig relativt dyre stykker hardware, som ofte kan koste flere tusind kroner, hvilket er mange penge for den almindelige dansker. Det er ikke alle, der har råd til at bruge flere tusind kroner på en kopimaskine, bare fordi de pludselig føler behov for én eller fordi deres gamle kopimaskine er gået i stykker.

Her vil jeg gennemgå nogle af de ting, som du skal tænke over, for at finde den billigste kopimaskine for dig!

Hvad definerer en billig kopimaskine?

En kopimaskines pris afhænger af mange forskellige variabler, som også er med til at bestemme, hvorvidt en kopimaskine er billig. Udtrykket "billig" bliver desværre ofte forbundet med noget negativt, da billig også kan signalere lav kvalitet og discountvarer. Der findes selvfølgelig også billige kopimaskiner, som er lavet af billige materialer og som har en meget begrænset levetid, men det er ikke denne type billige kopimaskiner, som vi kigger på her.

Her definerer vi en billig kopimaskine, til at være en kopimaskine til en rigtig fordelagtig pris i forhold til en given virksomheds behov og ønsker til en kopimaskine. Nedenfor vil jeg gennemgå nogle af de ting, som du skal have in mente, når du leder efter en billig kopimaskine til en god pris.

Ønsker du at købe eller leje en kopimaskine?

Hvorvidt du ønsker at leje eller købe en kopimaskine har stor indvirken på din kopimaskines pris. Du kan nemlig nemt købe en dyr kopimaskine, hvor du ligger et meget højt beløb på én gang, hvorefter kopimaskinen naturligvis er din egen. Du kan dog nemt risikere at betale alt for meget for en kopimaskine med moms, fragt, eventuel told og så videre. Derudover vil mange forhandlere også gerne lokke dig til at købe ekstra blækpatroner med det samme, en elektronikforsikring, en serviceaftale og lignende. På denne måde kan du hurtigt komme til at betale i dyre domme for din kopimaskine, selvom den egentlig så ganske billig ud, da du faldt for den.

På den anden side kan du også risikere at din lejede kopimaskine bliver dyrere end beregnet, især hvis du lejer den i længere tid af gangen. Du kan sikkert nemt finde en billig kopimaskine med et lavt månedligt abonnement, og med en lav engangsbetaling når du bestiller. Her kan du dog også ofte få en masse ekstra udgifter i forbindelse med lejemålet, da du også her tilbydes ekstra tilbehør, en serviceaftale og lignende. Og hvis du lejer din kopimaskine i meget lang tid, ender du på et tidspunkt med at have betalt så meget for den, at du har betalt mere end købsprisen i leje - uden dog at komme til at eje maskinen. Det svarer lidt til at betale kopimaskinen på afbetaling, uden egentlig at få ejerskab over den. Uanset om du ønsker at købe eller leje din kopimaskine, er det altid muligt at finansiere den med et lån fra en online låneudbyder.

Hvorvidt det er billigst at leje eller købe din kopimaskine, afhænger altså rigtig meget af din kopimaskines købspris, lejepris og i hvor lang periode du ønsker kopimaskinen. Hvis du for eksempel ønsker at have kopimaskinen i to år, kan du sammenligne købs- og lejeprisen på følgende måde: Hvis du finder en kopimaskine med en månedlig lejepris på 199 kroner, kommer du på to år til at betale 4.776 kroner for den. Hvis du derudover har fundet en kopimaskine til 5.000 kroner, kan du dividere dette tal med antallet af måneder (24), og får derefter et månedligt beløb på 208,33 kroner. Ved at arbejde med både måneds- og årspris baseret på købs- og lejepris, kan du nemt finde ud af, hvornår det er billigst at leje og hvornår det er billigst at købe.

Vil du gerne have en kopimaskine i kort eller lang tid?

Som nævnt ovenfor afhænger prisen på din kopimaskine af, hvor lang tid du ønsker at have den. Jo kortere tid du ønsker kopimaskinen, jo dyrere vil det også være at gå ud og købe en. Hvis du absolut vil købe en kopimaskine, men kun skal bruge den i kort tid, kan du prøve at købe en billig discountudgave. Risikoen ved dette er selvfølgelig, at du risikerer at maskinen går i stykker før tid, og at du derfor får brugt en masse penge unødigt.

Hvis du kun skal have en kopimaskine i kort tid, kan det kun betale sig at leje. Ved at leje en kopimaskine for en kort periode, kan du få adgang til en kopimaskine af rigtig god kvalitet, også selvom du ikke betaler i dyre domme for den. Hvis du derimod vil have en kopimaskine i en længere periode, for eksempel i flere år, bør du købe en ordentlig kopimaskine, som har forudsætninger for at holde meget længere.

Vil du gerne have en multifunktionsmaskine eller en simpel kopimaskine?

Prisen på din kopimaskine afhænger naturligvis også af, hvor mange funktioner du ønsker at din kopimaskine skal have. Hvis du gerne vil have en stor multifunktionsmaskine, som er en stand alone model med plads til at printe på a3, hæfte, scanne og udføre andre funktioner, er den selvfølgelig noget dyrere end en simpel kopimaskine. Med en simpel kopimaskine får du en bordmodel som kun kan kopiere og printe, og måske allerhøjst scanne, og som kun kan arbejde med a4 ark og intet andet. Dette er selvfølgelig den mest skrabede model, som også er den billigste - Men hvis det ikke er denne model du ønsker, kan prisen på den være ligegyldig.

I virksomheder er multifunktionsmaskiner de mest relevante kopimaskiner, da virksomheder ofte har mange forskellige krav til kopimaskiner, og maskinen helst skal kunne hjælpe med at udføre mange forskellige handlinger. For eksempel kan man have a4 ark med virksomhedens logo og slogan liggende i en af papirbakkerne, så man hurtigt og nemt kan vælge dette, hvis man skal sende breve til kunder og lignende. Derudover kan de have en skuffe med almindeligt hvidt a4 papir og én med a3 papir, så man nemt kan vælge det papir, som passer til opgaven.

Så er rådet givet videre

Vi håber, at I har fået en forståelse for, at en kopimaskine ikke nødvendigvis behøver at være en discountudgave af dårlig kvalitet, for at I kan få den bedste pris på jeres kopimaskine. At finde en billig kopimaskine afhænger mestendels af virksomhedens behov, kopimaskinens leje- og købspris og hvor længe I ønsker at have kopimaskinen.