Billig kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Information om billige kopimaskiner

Hos Ekspertvalg.dk hjælper vi dig, hvis du er på udkig efter en billig kopimaskine. Med afsæt i dit konkrete behov indhenter vi flere forskellige tilbud fra leverandører af kopimaskiner. Dermed sparer vi dig både for tid og penge. Så i stedet for at du bruger tid på research og kontakt til leverandører, så klarer vi arbejdet for dig. Ekspertvalg.dk giver dig dermed professionel råd og vejledning, når du leder efter en billig kopimaskine.

Leasing, leje eller køb af kopimaskine?

Alt afhængigt at dit unikke behov, så er der forskellige måder at finansiere en kopimaskine på. Du kan både vælge at køb, leje eller lease.

Oftest vil man sige, at et en købt kopimaskine, er en billig kopimaskine, fordi man ved leje og leasing tit ender med at betale en højere pris, når man deler udgiften ud over en længere periode. Dog kan en kopimaskine have en høj engangspris, hvorfor den derfor stadig kan være en dyr fornøjelse.

Selvom leje og leasing af kopimaskiner på den lange bane kan resultere i en højere pris, så er disse finansierings muligheder helt ideelle hvis ens behov for kopimaskine er begrænset til en kortere periode, hvis man har behov for en midlertidig løsning, eller hvis ens behov for en kopimaskine opstår akut. I sådanne tilfælde ville det ikke være hensigtsmæssigt at købe en kopimaskine, da der ville være stor risiko for, at man ville haste indkøbe en kopimaskine, der enten ikke levede op til ens forventninger eller, som havde mange overflødige funktioner – hvilket ofte resulterer i at man kommer til at betale en overpris i forhold til ens behov. Ofte kan det derfor være en ide at lease eller leje, når man er usikker på, hvordan ens behov udvikler sig over tid. Desuden er der den klare fordel ved netop leasing og leje, at der oftest følger en god serviceaftale med, der gør at man undgår uforudsete regninger i forbindelse med drift problemer. Dermed er man indirekte sikret end billig kopimaskine. 

Funktioner der har indflydelse på kopimaskinens pris

En kopimaskine er oftest ikke længere bare en kopimaskine. De fleste maskiner har nemlig et funktionsniveau der rækker langt ud over kopiering. Mange moderne maskiner kan således både scanne, faxe og efterbehandle de ud printede dokumenter. Kopimaskinens funktionsniveau har derfor afgærende betydning for prisen. Herunder får du en række eksempler på gængse funktioner:

  • CPM – forkortelsen for copies pr minut. Jo mere man printer, jo større behov vil man have, for en hurtig kopimaskine
  • A3 – arbejder du med eksempelvis design eller arkitektur vil du have brug for at kunne lave prints i A3
  • Farve eller sort/hvid. En farve kopimaskine er dyrere end en sort/hvid
  • 3D – en 3D kopimaskine er den mest avancerede maskine af sin slags. Den revolutionerer måde at kopiere på, da den kan opbygge prototyper, designs, modeller, reservedele og sågar proteser. Den er derfor væsentligt dyrere end de andre maskiner

Er du interesseret i at vide mere om hvordan du får en billig kopimaskine, så udfyld kontaktformularen til højre på siden, så hører du fra os inden længe.