A3 Printer

Sammenlign pris og kvalitet på Printere. Bestil tilbud her!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Sådan får du den bedste pris på en A3-printer

Er du på udkig efter en ny A3-printer, så kan ekspervalg.dk hjælpe dig i købsprocessen.

Vi er kendt for at yde professionel vejledning og rådgivning da vi har specialiseret os i, at hjælpe kunder med at indhente de absolut bedste tilbud fra forskellige leverandører. Ekspertvalg.dk giver dig dermed ikke bare markedet bredeste udsnit af A3 printere men også markedets bedste priser. Når du lader os hjælpe dig, betyder det dermed at du både sparer penge og tid. Udfyld kontaktformularen til højre på siden, og vi kontakter dig indenfor kort tid.

Sammen definerer vi dit behov, såfremt du skulle have brug for hjælp til dette, således at du kan være sikker på, at blive matchet med de bedste tilbud.

Hvorfor skal du vælge en A3-printer?

Du skal vælge en A3-printer, når du har behov for at udskrive dokumenter i særligt stort format, og ikke bare i det almindelige A4 format. En A3-printer er derfor helt ideel hvis dine behov inkluderer ud-print af eksempelvis brochurer, plakater, butiksskilte, større regneark og andet grafisk arbejde. En A3-printer har målene 420 cm x 297 cm. Det kræver derfor oftest en kopimaskine, der er større end A4 kopimaskinerne, da printhovedet ellers ikke er i stand til at håndtere formatet. Dog findes der løsninger hvor printeren har samme størrelse som en A4 printer, men hvor printeren udnytter den lange led (landskab) til at kunne printe i A3 format.

Som hovedregel kan en A3-printer sagtens printe A4 dokumenter, men det er altså langt fra reglen end undtagelsen at det omvendte ikke altid tilfældet. Man skal derfor være forberedt på, at en A3-printer optager mere plads på kontoret end den almindelige A4 printer.

LÆS OGSÅ: A3 kopimaskine

Hvilke funktioner kan du forvente, at en A3 printer har?

Udover det særlige at A3 printeren kan udskrive dokumenter i særligt store formater, så er A3 printeren på mange måder en multifunktionsprinter. Det vil sige, at den udover print i farve og sort hvid, også ofte kan både scanne og faxe. Hertil kommer også de mest gænge efterbehandlingsmuligheder som hæftning, hulning, falsning og beskæring. Desuden kan de fleste A3 printere kobles på virksomheds trådløse WIFI, hvilket er attraktivt fordi mange medarbejdere dermed har tilgang til printeren.

Støjniveau

Når man investerer i en A3 printer, skal man være opmærksom på, at visse modeller har et forholdsvist høj støjniveau. Støjniveauet hænger ofte sammen med printerens blæksystem og papirhåndtering, hvorfor støjniveauet har direkte sammenhæng med kvaliteten af A3 printeren. Det kan derfor være af afgørende betydning, at man har vægter kvaliteten af printeren højt, især hvis printeren skal stå i almindelige kontorlandskab hvor medarbejdere så vidt muligt skal kunne arbejde i fred og ro.

En A3-printer kan nemlig virke meget forstyrrende på ens arbejdsgang, hvis blæksystem og papirhåndtering er nedprioriteret. Som med alt andet, så gælder det altså at pris og kvalitet ofte er nært beslægtet. Dermed ikke sagt, at man ikke får kvalitet for pengene hvis printeren har et højere støjniveau. Skal printeren eksempelvis står for sig selv, i kopirummet, så er støjniveauet for de fleste helt underordnet

Hvad er det vigtig at holde for øje, når man skal købe en A3-printer?

  • Printerhastighed – I en virksomhed hvor der hele tiden er run på printeren, er det, ud fra et effektivitetsprincip, nødvendigt at prioritere en printer med høj printerhastighed, ellers går der hurtigt for meget spildtid, når der er kø til printeren.
  • Farve, sort/hvid, eller begge dele – Det er ikke alle A3 printere der kan levere i både farve og sort/hvid. Hvis man vælger begge dele, eller farve alene, så skal man dog være opmærksom på, at vælge en printer med laser frem for blæk, da dette giver et mærkbart bedre resultat, og væsentligt højere kvalitet end dokumenter hvor printet er lavet med blæk. Bemærk dog, at kvaliteten ofte har stor indflydelse på prisen, da laser er en del dyrere en blæk.
  • Serviceaftale – Du skal tage stilling hvor vidt du ønsker at tegne en serviceaftale eller ej. En serviceaftale kan være dyr, men betaler sig ofte i længden. Man fortryder sjældent at have tegnet en serviceaftale.
  • Efterbehandlingsmuligheder - Det er muligt at få A3 printere der automatisk klarer efterbehandlingen i forhold til hulning, hæftning, falsning og beskæring. I nogle tilfælde kan denne funktion være overflødig, hvis man lige så gerne gør det manuelt.

Har du brug for mere information om A3 printere, eller vil du bare gerne indhente tilbud, så udfyld kontaktformularen til højre på siden, og så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud.