Sammenlign priser på kopimaskiner
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Antal maskiner?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 03 juni 2021

A3 kopimaskine

Hvad er en A3 kopimaskine?

En A3 kopimaskine kan håndtere papir op til A3-størrelse. Formatet A3 måler 420 cm x 297 cm, hvilket svarer til størrelsen på 2 A4 papirer. Som oftest anvendes de til plakater og andre grafiske opgaver, som kræver et stort format. En A3 kopimaskine kan - udover A3-formatet - også skrive A4-kopier. Omvendt er det ikke muligt for en almindelig A4 kopimaskine at printe ud i A3-format, da kopimaskinens printhoved ikke er stort nok til at håndtere formatet.

Hvis man som virksomhed på forhånd ved, at man ønsker ekstra store kopier, bør man kraftigt overveje at købe en A3 kopimaskine i stedet for en A4-kopimaskine. Som regel er A3 kopimaskinen, som også kaldes en storformatprinter, fysisk større end en A4-kopimaskine, da den har et større printhoved og papirbakke. A3 kopimaskinen fylder altså mere på kontoret, så man skal som virksomhed sikre sig, at man har den nødvendige plads.

Hvad koster en A3 kopimaskine?

Kopimaskiner spænder prismæssigt bredt, og prisen afhænger af kvalitet samt øvrige funktioner. Ønsker man en A3 kopimaskine med mange funktioner, vil prisen naturligvis stige. Yderligere svinger kopimaskiner også i kvalitet, hvilket også har en indvirkning på prisen. Der findes mange leverandører inden for kopimaskiner, og alle kan levere A3 kopimaskiner i forskellige prisklasser.

Hvis din virksomhed har brug for en A3 kopimaskine, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Herefter vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere - med henblik på en snak omkring din virksomheds behov og forventninger til A3 kopimaskinen. Derefter vil du modtage op til flere tilbud på A3 kopimaskiner, som matcher dine behov.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut

A3 kopimaskine

Hvor anvender man en A3 kopimaskine?

En A3 er mere fleksibel end en A4-kopimaskine, da man har mulighed for at printe i flere størrelser, og derfor kan tilpasse udprintet til det specifikke behov. Det er altså først og fremmest for virksomheder der har brug for print i et større format. Print i storformat er især brugt til følgende opgaver:

  • En A3 kopimaskine er fordelagtig, når der skal printes større præsentationer, rapporter, skitser og andre grafiske projekter.
  • En A3 kopimaskine kan desuden bruges til at printe plakater ud.
  • Til visse diagrammer og grafer kan en A3 kopimaskine også være særlig nyttig.

Hvilke funktioner har en A3 kopimaskine?

En A3 kopimaskine kan have mange funktioner og kan således bruges som multifunktionsprinter, der både kan scanne, printe og faxe. Udover muligheden for at printe særligt store dokumenter, har en A3 kopimaskine mange af de samme efterbehandlingsmuligheder som en A4 kopimaskine:

  • Hulning
  • Beskæring
  • Falsning
  • Hæftning

Yderligere kan en A3 kopimaskine have et par ekstra features, som kan være praktiske eller måske nødvendige for en virksomhed. De fleste kopimaskiner har nemlig mulighed for at koble sig trådløst til WIFI (virksomhedens interne netværk), hvilket kan være en fordel for virksomheder med mange medarbejdere. Yderligere har visse A3 kopimaskiner mulighed for at printe i farve, hvilket er særlig praktisk, hvis der skal printes grafiske opgaver.

A3 kopimaskine til kontor

Dette skal i overveje inden i køber en storformatprinter

Hvis du og din virksomhed er på udkig efter en A3 kopimaskine, som matcher jeres behov, er det værd at gøre jer en række overvejelser, før I køber:

Printerhastighed på A3 kopimaskinen

A3 kopimaskiner fås med forskellige printerhastigheder. I visse virksomheder med behov for en effektiv kopimaskine, der printer hurtigt, kan det være nødvendigt at finde en løsning med hurtig printerhastighed. Det minimerer kø foran kopimaskinen og bidrager til effektive medarbejdere på kontoret.

A3 kopimaskine med sort/hvid eller farve

Nogle virksomheder har kun brug for at kunne printe i sort/hvid. Men hvis I har brug for en kopimaskine, der leverer print i farve, kan det være nødvendigt at finde en løsning med farvelaser. Bemærk, at farvelaser er dyrere, og ofte får man et bedre resultat med en blækprinter ved siden af kopimaskinen. En blækprinter leverer som udgangspunkt et flottere udprint.

Med eller uden serviceaftale

Hvis I køber en A3-kopimaskine fra ny, kan det være relevant med en serviceaftale, som sikrer jer en kopimaskine, der altid virker. Det kan virke dyrt, men det kan i længden være prisen værd.

Efterbehandlingsmuligheder

Hvis I ønsker at slippe for manuelt at hulle, hæfte, false eller beskære de udskrevne dokumenter, kan I købe en A3 kopimaskine, som kan klare disse opgaver for jer. Overvej derfor hvad jeres behov er, og hvad I selv kan håndtere manuelt, når det kommer til efterbehandling af dokumenter.

Læs mere: Printer til erhverv

Leasing af A3 kopimaskiner

Der findes flere måder at finansiere en A3 kopimaskine på. Den meste anvendte form for finansiering er leasing af kopimaskiner. Her kan en virksomhed betale for at leje en A3 kopimaskine i en bestemt periode. Der findes overordnet to former for leasing:

  • Operationel leasing: Operationel leasing er et kortvarigt lejemål, hvor leasingen kan opsiges inden aftaleperiodens udløb. Det kan være fordelagtigt at benytte sig af operationel leasing, hvis man kun skal bruge en A3 kopimaskine i en kortere lejeperiode. På den måde slipper man som virksomhed for at betale fuldt beløb for kopimaskinen og kan blot aflevere den tilbage, når den ikke skal bruges længere. Ligeledes har man mulighed for at aflevere kopimaskinen tilbage før tid, hvis den ikke lever op til forventningerne. Hvis man ønsker en A3 kopimaskine i mange år, kan operationel leasing dog ikke betale sig.
  • Finansiel leasing: Finansiel leasing er et længere varigt lejemål, hvor lejeaftalen strækker sig over hele kopimaskinens forventede levetid. Hvis man ikke ønsker at betale fuld pris for kopimaskinen, men hellere vil dele betalingen op i mindre bidder, kan finansiel leasing være løsningen. Bemærk dog, at din virksomhed i sidste ende vil komme til at betale mere for kopimaskinen, end hvis I køber den fra ny. Desuden er lejekontrakten principielt uopsigelig, så I er forpligtet til afbetale indtil kopimaskinen er færdigbetalt.
A3 kopimaskine leasing eller leje

Leje af A3 kopimaskine

Leje af kopimaskine er principielt det samme som at lease en A3 kopimaskine. Hvis din virksomhed har brug for en A3 kopimaskine i kortere tid eller ikke har lyst til at betale et dyrt engangsbeløb for kopimaskinen, kan leje være en mulighed. Overvej derfor om I skal leje/lease kopimaskinen i stedet for at købe.

A3 kopimaskine til en god pris

Det kan være dyrt for en virksomhed at anskaffe en A3 kopimaskine til kontoret. Derfor har Kopimaskinepriser.dk udviklet en service til dig, som ønsker at anskaffe en kopimaskine til kontor. Vi har direkte kontakt til kopimaskine-leverandører og kan derfor tilbyde dig kvalificerede løsninger til konkurrencedygtige priser.

Udfyld kontaktformularen øverst til højre og bliv kontaktet af en af vores medarbejdere. I vil i fællesskab diskutere din virksomheds behov og herefter vil du modtage op til flere prisforslag på A3 kopimaskiner, som opfylder din virksomheds behov. Husk at det er gratis og uforpligtende.

Bestil tilbud nu

Udfyld formularen på bare 1 minut