3d Kopimaskine

Sammenlign pris og kvalitet på Kopimaskiner. Bestil tilbud!

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale & anbefalinger
1
2
3
Få op til 4 tilbud her Kopimaskiner - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut!

Forventet antal kopi pr. måned

Det tager under et minut!

Vigtig viden før du investerer i en 3d kopimaskine

Skal du have ny 3d kopimaskine, eller står du og skal investere i din første 3d kopimaskine, så giver Ekspertvalg.dk dig professionel råd og vejledning i købsprocessen. Foruden at sammenligne priser og kvalitet, så indhenter vi også flere forskellige tilbud til dig, så du er sikker på at få den absolut bedste aftale. Det sparer dig både for tid og penge. Læs derfor med her, hvis du vil vide mere om køb af en 3d kopimaskine, eller udfyld kontaktformularen i højre side, så ringer vi dig op, og tager en snak om dit konkrete behov, før vi indhenter tilbud.

Hvad er en 3d kopimaskine?

3d teknologien er helt unik og adskiller sig fra alle andre måder at kopiere på. Normalt når man printer eller kopierer dokumenter på papir foregår det i 2d format. Derved mister man en masse detaljer. Det unikke og revolutionerende ved 3d kopierne er således, at man får et langt mere levende og virkelighedstro resultat, hvilket især er egnet til dig der beskæftiger dig med designs, arkitektur, produktudvikling, prototyper, udvikling af proteser, reservedele eller lignende. 3d kopiering henvender sig altså til en meget bred målgruppe.

Hvordan fungerer en 3d kopimaskine?

3d kopiering er en additiv produktionsmåde. Det betyder, at man gennem kopiring bliver i stand til, fra bunden, at opbygge en model eller et objekt. Dermed er 3d en revolutionerende måden at arbejde på, da dette ikke har været muligt førhen med andre printere. Når du benytter en 3d kopimaskine får du derfor et helt unik resultat.

Almindeligvis benytter 3d kopimaskinen plast i kopieringen, selvom det undertiden er blevet muligt at anvende mange andre materialer også, så som eksempelvis cement, gips og metal. Maskinen lægger først et lag, hvorefter dette tørre, og så lægges der et nyt ovenpå, indtil at 3d printet til sidst er skabt, og klar til at tage i brug.

Da hovedparten af 3d kopimaskinerne bruger akryl baserede materialer, der hærdes ved UV, kan det give mindre lugtgener, hvorfor man bør have det in mente hvis maskinen eksempelvis skal stå i et helt almindeligt kontorlandskab. 

Hvad koster en 3d kopimaskine?

3d print har før i tiden været forbeholdt de få, da maskinerne var både dyre og komplicerede. Gennem de seneste år har 3d print imidlertid været gennem en kæmpe udvikling og det har gjort at maskinerne er blevet både billigere, hurtigere samt mere forfinet og simplificeret. Dermed henvender de sig til en langt bredere målgruppe en før.

Men selvom 3d kopimaskinerne nu har en bredere målgruppe, så er der fortsat stor variation i priserne alt afhængigt af mærke og kvalitet.

Hvilken 3d kopimaskine, der passer bedst til dig afhænger af dit unikke behov og ekspertise indenfor 3d kopiering. For at få den mest optimale løsning kræver det derfor ofte, at vi sammen tager en snak om dine krav og forventninger til maskinen. Det er for at sikre, at du ikke får en 3d kopimaskine der enten kan for lidt eller for meget i forhold til dit behov.